tiistai 17. tammikuuta 2012

Ihan Täydellinen Frontside Ollie

Eräänä valoisana ja iloisena aamupäivänä kotiin tullessani keitin teetä. Avasin tietokoneen ja menin hyvillä mielin facebookiin :) Vastassani olikin silmänkantamattomiin yhtä ja samaa linkkiä ja lausetta. Linkki oli uuden turkulaisen 13 vuotiaan artistin sinkku "Frontside Ollie". Lause joka oli eniten käytetty oli "mistä helvetistä näitä sikiää?!" 
No sanotaan ettei enää yhtäkkiä sikiäisikään. Miley Cyrus, Justin Bieber, Jonas Brothers sun muut eivät olisi ikinä syntyneetkään. Madonna, Eminem ja AC/DC:n jätkätkin ehkä joutuu joskus lopettamaan. Mitä meille sitten jää kuunneltavaa ? Aika hiljasta. Tottakai vanhat lempikappaleet ja radiohitit jää eloon, ei hyvä biisi vanhene koskaan. Mutta kyllä uusia artisteja, bändejä ja soittajia tarvitaan! Tämäkin poika, niinkuin kaikki muutkin "uudet" artistit (lukuunottamatta rebecca black) ovat oikeasti hyviä laulamaan, pysyvät nuotissa ja tekevät intohimolla omaa musiikkiaan.

Ei tämä Frontside Ollie ole millään tavalla mielestäni hyvä, naurahtelin lyriikoille aika urakalla, en ole mikään pyhimys itsekkään. Mutta miksi kaikille on aina niin saatanallinen ongelma hyväksyä uusia tulokkaita musiikkiin? Itsekkin kritisoin ja vähän naureskelen sanoituksille mutta se se kysymys onkin. miksi? Joskus vielä nämä nykyiset "lapsitähdet" ovat Madonna, Eminem ja AC/DC. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti