torstai 1. maaliskuuta 2012

Eniten vituttaa kaikki

Luin tossa yksi päivä kirjaa nimeltä ENITEN VITUTTAA KAIKKI ja sainpas siitä idean purkaa tämänhetkistä oloa. 


Tällä hetkellä eniten vituttaa kaikki


kokkiohjelmat
miksi ne kokkaa siellä mahdotonta ruokaa? Ohjelman nimi on "Helppoa kotiruokaa". Kuka perus kotiäiti osaa kokata "viiriäisen muna paistos pinjansiemen-tinjami kastikkeella härän ulkofilee uppopaistos hyytelönkera ja jälkiruuaksi shampanja tiramisu minttu hummeri jäädyke" :) Sitten ne siellä hymyilee ja näyttää reseptiä puoli sekuntia. Mission: impossible.


puhelimen ennustava syöttö
mitä se oikee luulee että kirjotan?!
tarkotus lukea: Sit menin nukkumaan kotiin 
puhelin kirjottaa: Sir metsä talkkuna korppibussikuskit
elämä on varmaan kurjaa kun vaimo on lihava ja työ on kuljettaa bussia täynnä haisevia krapulaisia ukkoja ja kuuroja mummoja. mutta jos joku on tarpeeksi mukava hymyilemään ja iloisena morjestamaan ja kiittämään, täytyykö sitten heille näyttää kaikista vittumaisinta naamaa minkä saat tehtyä että heitäkin alkaa varmasti vituttamaan. Ostakaa saatana vaikka maitohappo tabletteja ettei tarvi päivästä toiseen paskoa pään kokoisia käpyjä siellä kuljettajan paikalla. Poikkeuksia onneksi on.


esimieheni
tarviiko sitä edes selitellä?


small talkit
kiusaantuneina on pakko keksiä jotakin juteltavaa ja niin kliseiseltä kun se kuulostaakin; aina se jotenkin liittyy siihen v*tun säähän! Kumpaakaan ei edes oikeasti kiinnosta jutella toisen kanssa ja molemmat tietävät että toisenkin osapuolen mielestä tämä keskustelu on perseestä ja hävettää. Eiköhän molemmat nää ihan selkeästi paistaako aurinko vai tuleeko vettä. Tarviiko siitä erikseen kertoa puolitutuille bussipysäkillä?


puhelimet
aina sillon kun haluis että ne soi niin sillon se on hiljaa. sittenkun oot menossa nukkumaan tai katsot leffaa niin kaikki kaipaakin sua yhtäkkiä.


idiootit facebook keskustelijat
ihmiset jotka sattumalta sillon tällön kerran vuodessa jotain puhuu facebookissa vaikka kuulumiset ei oikeesti edes kiinnosta. Ei mua huvita tällänen keskustelu 
"moi mitäs sä?"
"moro, ei tässä ihmeempiä"
"ok." 
-henkilö on offline tilassa-


ruoka
pitääkö sen olla niin vitun hyvää kun haluis olla laiha


se että mun pitää lähteä töihin. Bussilla.
AAAAAAAAAAAAAAAAAARHHRHOSKKKKK!!!! vittu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti