tiistai 13. maaliskuuta 2012

Elämä on laiffii

Vihaan ihmisiä jotka istuu aina himassa tekemättä mitään, valittaa kurjaa ja tylsää elämäänsä. Sittenkun ehdottaa jotain villiä niin vastaus on "öö ei."
Eikö vois vaan elää sponttaanisti ja heittäytyä hetkeen ees välillä?! 
Mä ainakin haluun elää just niin. 


Ajattelen tulevaisuutta ja stressaan aina kun on tarve, mutta jollain tasolla elän hetkessä.
Pyrin ainakin aina oleen ilonen ja nauraa ihan törkeesti.
 Jos tiistai iltana saan päähäni että mä lähden nyt kaljan kanssa pulkkamäkeen, tutustun tuntemattomiin, tapaan portugalilaisen ja aion päätyä vielä yöksi hankoon, niin helvetti! Vaikka en hankoon päätyiskään, lähen sillä asenteella ainakin ! ihan sama mitä ilta tuo tullessaan, kunhan on helvetin hauskaa ja mahdollisimman uskomaton ilta. Usein vaan päätyy meneen just niin, että jokanen kaveri vastaa "emmä jasa ainakaa tulla, huomenna koulua"


Kaikista parhaimpia iltoja, hetkiä ja fiiliksiä on ollu just nimenomaan ne, että kaveri tulee vastaan kadulla, päätetään ostaa alkoholia ja lähtee ilman määränpäätä ympäri suomea juhlimaan. tai liftata aamuyöllä abclle ostamaan heijastimia. tai kun päättää keskellä päivää pukeutua intiaaniks ja mennä jakamaan ilmaislehtiä huoltoasemalle. tai päättää ottaa termospulloon kahvia ja mennä keskelle citymarketin lastenkenkä osastoa juomaan kahvia. tai rakentaa majaa pulpeteista kesken oppitunnin. tai saada idea täyttää limupulloihin olutta laivan buffetin lapin kulta hanasta ja juosta nauraen  tarjoilijaa pakoon ja kääriytyä laivan vessassa vessapaperiin. tai pukea enkelipuku päälle ja mennä uimaan. tai ihan vaan saada idea yöllä mennä istumaan talon katolle kattomaan pimeetä kaupunkia ja jutteleen henkeviä. ymsymsyms. näitä riittää. ja tälläsiä on vaikka kuinka varmasti jokaisella, ja lyön vaikka vetoa että ne on kaikkien mielestä kaikista parhaita muistoja.


Tänä kesänä mä en kieltäydy mistään ! paitsi tietty jos joku ehdottaa syömään kissanpaskaa ja juomaan lasolia niin siinä vaiheessa ehkä mietin ensin.. 


       tarinoita riittää ja toivottavasti tulee riittään koko mun elämän. 


                                         


                                        
                               Kuvia en jaksa kaivella. anteeks kamalasti                             


                         2 kommenttia:

  1. Hyvä Simona, tää on just se oikee elämänasenne! Varo negatiivareita, äläkä anna niiden viedä sun elämäniloa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jees siitä pidän kyllä huolen ;) masentukoot keskenään!

      Poista