maanantai 28. toukokuuta 2012

aamu lintsauksen merkeissä

syvä anteeksipyyntö kaikille säälittäville ihmisriekaleille jotka oikeasti muka blogiani lukee. En oo kerennyt ollenkaan kirjotteleen ja se on ollu mulle aika raskasta. Ei mulla tietysti nytkään mitään fiksua asiaa oo.

tilannekatsaus -

Istun kukossa yksin, sillävälin kun biologian kokeen tekemisaika pyörii parin korttelin päässä. en mennyt taaskaan kokeeseen.. Kaduttaa.
Juon batteryä ja pakko todeta että kyllä parhaimman makuinen Battery on se tölkki josta ryöstetään rikolliset 6 euroa. pysyy  ainakin porvarit energisinä.

Kattelin eilen vanhoja valokuvia ja rupes ärsyttään miksen oo enää niin söpö. "17v on nainen kauneimmillaan!" paskanmarjat. 2001 oli mun kuumin vuosi. voisin mielelläni näyttää siltä vieläkin. Iho kun silkkiä, tissejä ei oo, ei tarvi niistä murehtia, tukka oli pitkä ja normaalia hiusmateriaalia eikä tällästä muovipellavahamppua mitä mun tukka on nykyään kaiken värjäyksen jälkeen. Meikkiäkään ei tarvinnu. kyllä nainen kauneimmillaan on ennen kolmatta luokkaa.
Tässä välissä haen uuden 6e Batteryn ihan vaan sen takia kun on niin vitusti rahaa. 
Tiettekö sen tunteen kun ootte käyttäny 12e batteryyn ja huomaatte että aamukahvi maksais euron?  Ette varmaan

ja niin! Meidän Kristiina ekoissa kisoissaan artukaisissa viime lauantaina  sijoittu prostreet sarjassa 5 ja street sarjassa 2! Meno oli mahtava :)
www.teamkad.com


kristiina aalto hyvät naiset ja herrat


Katoin eilen leffan "vain seksiä"
ja pakko sanoo että yks ainoista rakkauskomedia hömpötyksistä joka oli oikeasti hyvä! Tosi hyvä! Hyvänmielen elokuva ja ekaa kertaa tuli semmonen awww olo. Oon nolo. Mut suosittelen!

Kuuntelen musiikkia ja kysymys herää: miksi vitussa mun puhelimessa on vieläkin t.a.t.u a??? no.ehkä joka puhelimessa täytyy olla venäläistä teknopoppia huonolla englannilla.

skate.ryn jalkapallo matsi oli perjantaina. Peli oli sekavaa jätti joukkoeilla mutta erittäin mukavaa! taistelija asenne taas tuli todistettua kun edes 8 rakon synnyttyä en suostunut vaihtopenkille. Näin myöhemmin kaduttaa. En pysty pitämään kenkiä jalassa, hädin tuskin kävelemään. Maaleja en tehnyt (paska kun olen) mutta voitettiin silti. Kaipaan kenkiä. En halua kävellä enää avojaloin/liian suurilla saappailla jotka ei hierrä.
haluaisin aamupalaa ja haluaisin jo kotiin. En voi kuitenkaan mennä, koska mut nyljetään elävältä kun selviää etten ollu kokeessa taaskaan. Tää lukio paska ahdistaa Mua. Ylipäänsä koulu! Yhteishaut mennyt jo, en voi siis hakee enää mihinkään. Fakta on silti että en tuu valmistuun. 
Onneks ahdistukseen auttaa In Flames.

Tällä hetkellä soi siis 3 kommenttia: