maanantai 6. helmikuuta 2012

Arjen ihmeitä

Arkeni on muuttunut aika kamalaks. 
Koulua aamupäivällä ja heti koulun loputtua suoraan bussilla töihin. Illalla kotiin ja nukkumaan. Joka päivä sama rumba. Ainut vapaapäivä; maanantai, menee sivubisneksissä eli asiakkaiden kynsien ja ripsien laitossa ja pitäis ilmeisesti käydä tanssitunneillakin. 
Kavereita olis kiva myös nähdä. 
Koeviikkokin sujunu niin hyvin. Yhteenkään kokeeseen en lukenu vaikka kuinka lupasin itelleni. 2 kokeeseen jätin menemättä ja toivon ettei uusintakoe päivät ikinä tuu. 3 valmistavaan kokeeseen jätin menemättä ja poissaolot ja stressi sen kun kasvaa. 
Tälläsen arjen omaavana oppii arvostamaan arjen pieniä ihmeitä. 

-Hyvä ruoka. Edes hyvä leipä tai kulhollinen mysliä tekee onnelliseks ! Samoin jos saan leivän päälle hyvää juustoa. <3 Jos meillä on pahaa juustoa niin masennun. Kanakeittoo ja teetä kun saan tehtyä, niin voisin kuolla onnellisena.

-Ne pienetkin hetket kun saa istahtaa ja kattoo vaikka frendejä tai leffan.

-Kun joku lähettää mitättömänkin viestin mitä mun ystävät harrastaa aika paljon. Esimerkiks "sinaPi." "kudosmunakas." "olen veturi-rusina" yms.yms.yms. on suosittuja viestejä mitä tulee about päivittäin. Niinkin hassulta se kuulostaa niin ne on mun päivän kohokohtia kun saan tollasen viestin. 

-Meikitön naama. Nykyään se on parasta mitä tiedän. Illalla kun pesee kasvot ja herää aamulla puhtaalla naamalla on ihan huippua. Silti kyllä aina meikkaan..Typerä tyttö kun olen.
                             
- Battery pysäyttää ajan ihan kun jossain kliseisessä suklaapatukka mainoksessa. En kyllä juo sitä niin antaumuksella silmät kiinni auringonloisteessa upeen voittaja musiikin soidessa niinkun mainoksissa mutta siis kuitenkin. You get the point.

                                     
-Lämmin suihku ja suihkun raikas freshness

-Hyvän biisin kuuntelu esim bussimatkalla töihin. About ainut kerta kun ehdin kuunnella mitään. Valitsen biisin tarkkaan ja harkiten. Se on aina sen arvosta.
                                         
-Parasta mitä tiedän on pienikin hetki kaverin tai poikaystävän kanssa. Niitäkin hetkiä osaa arvostaa niin paljon enemmän ja ne tekee helvetin onnelliseks :)

Arkeni on helvettiä mutta pienet ilot muuttuu suuriksi ja ihmeellisiksi :) 

                                     


ps. tuun surulliseks aina tosta wiskars mainoksesta jossa pienen pojan paras kaveri on vili-kissa.. ei kyllä sosiaalinen elämä kukoista. voi toistaEi kommentteja:

Lähetä kommentti